16 krémes, tejszínes HALÉTEL, amivel bárkit leveszel a lábáról

Ha szeretitek a halat, tuti rendszeresen fogyasztjátok is. Most izgalmas, krémesen szaftos tejszínes variációkat mutatunk, van itt lazac, pangasius, vajhal, fogas vagy tőkehal is, lehet csemegézni!

  1. 1.

    Lazac roston, habos fehérbormártással,baconbe tekert ceruzababbal - Ábrahám Edit

  2. 2.

    Vajhal grillezve parajos burgonyával

  3. 3.

    Vajhal zöldséges palacsinta tekercsekkel

  4. 4.

    Lazac kapormártással

  5. 5.

    Pangasius zöldségekkel kapormártással

  6. 6.

    Lazacsteak spenótos-tejszínes tésztával

  7. 7.

    Tőkehal póréhagymamártással

  8. 8.

    Lazachabos blini

  9. 9.

    Lazacos burgonya gratin kapros tejszínnel

  10. 10.

    Tejszínes lazac rösztiágyon

  11. 11.

    Fogasfilé spenótkrémmel és zöldségekkel

  12. 12.

    Sült lazac parmezános kenyérkéreg alatt

  13. 13.

    Vajjal sült pisztráng zöldfűszeres tartárral

  14. 14.

    Vajas halgombóc, sajtos-tejszínes öntettel

  15. 15.

    Vajban sült kapros-petrezselymes hal, béchamel mártással

  16. 16.

    Lazac újhagymás-tejszínes mártással

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...