Láttad már az idei év legjobb karácsonyi reklámját? - Ha nem, tutira könnyekre fakadsz tőle!

Néhány nap alatt felszántotta az internetet egy brit operatőr karácsonyi kisfilmje, amit fillérekből gyártott le.

Az adventi időszak közeledtével sorra érkeznek a meghatóbbnál-meghatóbb karácsonyi reklámok. Most egy brit operatőr,Phil Beastall mutatta meg, hogy nem kell sok pénz ahhoz, ha könnyre akarjuk fakasztani a nézőket. Mindössze 50 fontból (kb 18 ezer forint) hozta össze ezt a megható kisfilmet:

A film főszereplője Chris Ilston, színész. A férfi elhunyt anyja üzeneteit hallgatja le minden egyes karácsonykor. Az utolsó szalagon a következő áll:

„Boldog karácsonyt kicsim. Egy újabb év telt el. Egy olyan dologgal szeretném kezdeni, amit eddig nem mondtam neked, köszönöm. Köszönöm, hogy időt szakítasz arra, hogy emlékezz rám!”

A videót már több mint 10 millióan nézték meg a közösségi és videómegosztó oldalakon. Többen azt írták neki, hogy inkább ezt a reklámot kellett volna választania a John Lewisnak a több millió fontba fájó Elton Johnos változat helyett.

Beastall azt szerette volna megmutatni, hogy kis költségvetésből is létre lehet hozni egy megható történetet, illetve, hogy nem feltétlenül az ajándék értéke a legfontosabb karácsonykor.

Ezeket olvastad már?

via The Drum

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...