A légzőgyakorlat, melynek köszönhetően lapos lehet a hasad

Kockás sajnos nem lesz tőle, de laposabb lesz a hasad, ami nagyon jól jön a nyaralás előtt.

Az 1970-es években kifejlesztettek egy légzőgyakorlatot, mely segít abban, hogy a szövetek közti zsírtól megszabadulhassunk, ami egészségügyi szempontból is fontos. A szakértők szerint már 1 hét alatt is látszik a hatás, így érdemes minél előbb elkezdeni, ha a nyaralásra már lapos hasat szeretnél.

A légzőgyakorlat, melynek köszönhetően lapos lehet a hasad

Persze fontos észben tartani, hogy csupán a légzőgyakorlattól nem lesz laposabb hasad, hiszen elengedhetetlen, hogy megfelelően táplálkozz, és odafigyelj a folyadékbeviteledre.

Így kell helyesen csinálni:

A gyakorlatot többféle testhelyzetben is végezheted, de ha kezdő vagy, akkor állva próbáld meg először.

Először is állj egyenesen, tedd a kezedet csípőre, majd fújd ki az összes levegőt. Húzd hátra a vállaidat, és nyisd ki a mellkasodat. Belégzéskor húzd be a hasadat, amennyire csak bírod, majd tartsd ezt a testhelyzetet 15 másodpercig. Ismételd meg három-öt alkalommal. A későbbiekben a bent tartott levegő idejét növeld, hogy még hatásosabb legyen a gyakorlat.

Forrásunk volt.


Még több a hasznos cikk:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...