Mindegy, hogy rösztinek, lapcsánkának vagy tócsninak hívjuk, a reszelt krumplilepény akkor is megmarad önamaga: tehát egy gyorsan összedobható, olcsó alapanyagokból elkészíthető, mégis laktató fogás. Lusta hétvégén és rohanós hétköznapon is süthetjük, ráadásul reggelitől vacsoráig, a nap bármelyik szakában asztalra kerülhet a lapcsánka. Melyik verzió a legszimpatikusabb?
-
1.
Cukkinis lapcsánka Andi konyhájából
-
2.
Petrezselymes lapcsánka
-
3.
Tavaszi burgonyás-retkes tócsni
-
4.
Káposztás latkesz avagy tócsni
-
5.
Tepsis tócsni spenóttal, baconnel és tojással
-
6.
Rusztikus tócsni
-
7.
Céklás cukkinitócsi
-
8.
Egyben sült röszti
-
9.
Mediterrán röszti
Még több lapcsánka itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!