11 puha lángos, ami sokkal jobban esik most, mint nyáron

Kefires, burgonyás, mexikói, gluténmentes, kolbászos, sajtos, sütős? Nézzétek ezeket a csodás lángosokat!

A lángos éjjel-nappal, télen-nyáron kedvencünk, és valljuk be, hidegebb időben kicsit praktikusabb és logikusabb is fogyasztani: nehéz, olajos, kelt tésztás, így a gyomrunk is jobban örül neki, ha nem 40 fokban harapjuk. Melyik lángost ennéd most?

  1. 1.

    Egyszerű lángos

  2. 2.

    Tuti káposztás lángos

  3. 3.

    Mexikói jellegű töltött lángos

  4. 4.

    Kolduskotlett

  5. 5.

    Gluténmentes lángos

  6. 6.

    Sajttal-kolbásszal töltött lángos

  7. 7.

    Lángos tojás nélkül

  8. 8.

    Burgonyás lángos 5.

  9. 9.

    Sütős lángos

  10. 10.

    Fokhagymás-tejfölös-sajtos lángos virslivel

  11. 11.

    Kefires kenyérlángos

Még több lángos recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...