Ezen a térképen megnézheted, hol mennyibe kerül egy lángos a Balatonnál

Elkészült a térkép, mely alapján megnézheted, hogy a Balaton különböző pontjain mennyiért falhatod a lángost.

30 települést jártak végig a csodalatosbalaton.hu munkatársai, hogy meggyőződjenek arról, igazak-e a hatalmas áremelkedésről szóló hírek. Feltérképezték, hol, mennyiért árulják most a Balatonon a lángost, így készült el a 2022-es balatoni lángostérkép – írja a Sokszínű Vidék.

Ezen a térképen megnézheted, hol mennyibe kerül egy lángos a Balaton körül

A legtöbb vendéglátóhelyen jó szezonra számítanak, holott az árak a tavalyiakhoz képest körülbelül 20-30%-kal emelkedtek a megkérdezettek szerint. A tulajok elmondták, hogy a következő hetekben lehet, hogy további áremelésre is szükség lesz a napi szinten növekvő alapanyag árak miatt.

Nézzünk néhány lángosárat:

Zamárdi:

  • sima – 1000 Ft
  • sajtos-tejfölös – 1600 Ft
  • extra virslis – 1900 Ft

Balatonszárszó:

  • sima – 700 Ft
  • sajtos-tejfölös- 1200 Ft
  • extra baconos – 1500 Ft

Keszthely:

  • sima – 800 Ft
  • sajtos-tejfölös – 1100 Ft
  • extra magyaros – 1300 Ft

Badacsony:

  • sima – 800 Ft
  • sajtos-tejfölös – 1500 Ft
  • extra gyrosos – 2100 Ft

Balatonfüred:

  • sima – 800 Ft
  • sajtos-tejfölös – 1400 Ft
  • extra tonhalas – 2200 Ft

Az összes árat felsorakoztató lángostérképet ide kattintva találod!


Még több érdekes cikk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...