10 minden jóval megpakolt tészta, ami energiát ad a hétre

A tészta lehet egy gyorsan belapátolt, üres kalóriahalmaz is, ami után gyorsan megéhezünk, vagy lehet egy gazdag, jól kigondolt fogás, amivel akár egy egész napot is kibírunk. Mi az utóbbira szavazunk, és ti?

  1. 1.

    Sonkás-hagymás-tojásos rakott tészta

  2. 2.

    Karamellizált hagymás és a világ legjobb sajtjaitól krémes tészta

  3. 3.

    Szupergyors avokádókrémes spagetti

  4. 4.

    Spagetti karamellizált hagymával, fodros kellel és gorgonzolával

  5. 5.

    Chilis Mac and Cheese

  6. 6.

    Baconös-brokkolis rakott tészta

  7. 7.

    Tepsin sült paradicsomos gnocchi

  8. 8.

    Gombás-csirkés pappardelle

  9. 9.

    Öt hozzávalós parmezános csirkemell

  10. 10.

    Sütőtökös Mac 'n' Cheese kolbászmorzsával

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...