10 sűrű és laktató leves, amiben a merőkanál is megáll

Ősszel bármikor jólesik egy laktató leves: a sűrű étkek kanalazása szinte kötelező szezonális program, ami egyszerre telít el, melegít fel és boldogít is minket. Érdemes az alábbiak közül választani egyet-egyet!

Elképesztő, hogy egy tányér laktató leves után az ember már szinte nem is akar semmi mást enni... no jó, talán csak egy szelet süteményt. Mindenesetre az ősz tökéletes időszak a kanalazásra: megannyi szezonális finomságot készíthetünk, mindegyiket gazdagon, ízesen, zöldségekkel, húsokkal és fűszerekkel megpakolva. A kérdés csak az: melyik laktató leves kerüljön ma az asztalra?

  1. 1.

    Betyárleves Tündér konyhájából

  2. 2.

    Rizsleves

  3. 3.

    Az eredeti palócleves receptje

  4. 4.

    Babgulyás

  5. 5.

    Fehér-vajbableves gyorsan

  6. 6.

    Marokkói csicseriborsó-leves

  7. 7.

    A legtökéletesebb nyírségi gombócleves

  8. 8.

    Tejfölös krumpligombóc leves

  9. 9.

    Alföldi gulyás

  10. 10.

    Mungóbableves Iluskától

Még több laktató leves vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...