7 babgulyás, ami után garantáltan kigombolod a nadrágodat

Szeretnénk azt hinni, hogy minden magyar szívéhez közel áll a kolozsvári szalonnás, fejtett babos és marhalábszáras babgulyás, amely télen-nyáron megállja a helyét az asztalon. Ha te is odavagy érte, akkor próbáld ki az egyik receptünket!

Egyelőre úgy tűnik, hogy még egy ideig kegyes lesz hozzánk az időjárás, így akár a természet lágy ölén is főzhetsz egy jó nagy adag babgulyást. Ha pedig egy kis segítségre lenne szükséged a megfelelő babgulyás receptjét illetően, akkor jó helyen jársz! Válogass az alábbi finomságok közül kedvedre!

  1. 1.

    Babgulyás

  2. 2.

    Az eredeti sokac cserepes bab

  3. 3.

    Vörösboros tejfölös babgulyás

  4. 4.

    Babgulyás minden jóval

  5. 5.

    Vörösboros babgulyás gazdagon és tejfölösen

  6. 6.

    Babgulyás bográcsban Károly konyhájából

  7. 7.

    Bográcsos babgulyás Gelevától

Még több babgulyás receptje vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...