Lady Gaga teljesen átalakította testét új szerepe kedvéért

Lady Gagát nemcsak tökéletes hangja, de a színjátszásban bizonyított tehetsége miatt is elismeri a világ. A díva legújabb filmjében teljesen más külsővel jelenik meg, mint azt megszokhattuk tőle, a szerep kedvéért ugyanis teljes stílusváltáson esett át, és néhány plusz kilót is felszedett.

A héten debütál Ridley Scott legújabb filmje, a Gucci-ház. A Maurizio Gucci halálát feldolgozó drámában olyan hírességek szerepelnek, mint Al Pacino, Jared Leto vagy Adam Driver, Patrizia Reggiani szerepében pedig nem más, mint Lady Gaga tündököl.

Lady Gaga a House of Gucci minálói premierjén (fotó: Marco Piraccini/Archivio Marco Piraccini/Mondadori Portfolio via Getty Images)

A 12-szeres Grammy-díjas és Oscar-díjjal is jutalmazott énekes különös módját választotta a szerepre való felkészülésnek: 9 hónapon keresztül úgy élte mindennapjait, mintha ő maga lenne Patrizia Reggiani.

Folyamatosan fejlesztette olasz akcentusát, sötétre festette a haját, gondolván, szőke hajjal nem tud igazán olasszá válni, sőt, még néhány plusz kilót is felszedett annak érdekében, hogy kerekebb idomaival még jobban hasonlítson a divatmárka néhai tulajdonosának feleségére.

Lady Gaga a szerep kedvéért csak tésztát és kenyeret valamint egyéb más, szénhidrátban gazdag ételt fogyasztott. A korábban a Csillag születik című filmben debütált énekesnő olyannyira beleélte magát a felkészülés alatt Patrizia Reggiani szerepébe, hogy elmondása szerint még szüleivel is Patriziaként találkozott, a forgatás során azonban mentális problémákkal kellett szembenéznie.

A forgatás vége felé pszichológiai nehézségeim akadtak. Vagy a szállodai szobámban voltam, és Reggiani szerepében éltem és beszéltem, vagy a forgatáson voltam, és ott is Reggiani szerepében éltem és beszéltem. Emlékszem, hogy egy nap kalapban mentem ki sétálni Olaszországban. Akkor már körülbelül két hónapja nem sétáltam, és pánikba estem

– vallotta be az énekesnő.

A Gucci-ház című film világpremierje november 24-én lesz, a kritikusok pedig már most méltatják Lady Gaga alakítását.

Forrásunk volt; címlap: Ray Tamarra/Getty Images


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...