Kvíz: Mindent tudsz a Szomszédokról? Teszteld az emlékezeted!

Valószínűleg te is eldobtad a fakanalat a 80'-as, 90'-es években, amikor elindult a Szomszédok sorozat a tévében. Ma is minden részletére emlékszel? Teszteld magad!

A Szomszédok a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb szappanoperája volt. A 80'-as és 90'-es években rengeteg embert vonzott a tévék elé aVágási, Mágenheim és Takács család élete. Nyomon követhettük, ahogy Julcsi vagy Lenke néni a konyhában sürög-forog, vagy amikor Vágási Feri rendet vágott a lakótelepen azzal, hogy kiütött néhány rosszfiút.

Teszteld az emlékezetedet, töltsd ki a kérdőívünket, hogy kiderüljön, te mennyire emlékszel a Szomszédok történéseire:

Fogások, amit a Szomszédokban is felszolgáltak:

Retró strandos lángos

A strandos lángos az egy életérzés. Mindenkit érint, nem lehet kikerülni. Olyan, mint az István a király zenéje, akkor is tudjuk, ha utoljára hat évesen hallgattuk, mint a TV maci, akit ...

Hagymás rostélyos 2.

Nagyon kevés helyen ettem hasonlóképpen készült rostélyost, mert általában "elspórolják" a hagymasütést, inkább csak párolják. Nálunk ebben a formában nagyon kapós, ha háromszor ...

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: MTVA/Archívum

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...