Húsvétkor kötelező jelleggel előkerülnek a tormás, majonézes finomságok, amiket sonkába, tekercsekbe, tojásba is tölthetünk, de persze a saláták különleges esszenciáját is ezek adják. Ne sajnáljuk hát magunktól ezeket az falatokat, hiszen a húsvétban az ünnepi fogások a legjobbak! Ebben a kvízben a húsvéti kedvencek sorakoznak fel, amiket nagyon közeli képekről kell felismernetek:
Stefánia vagdalt, ahogy a Nagyi is sütötte
A Stefánia vagdalt (vagy más, ismertebb nevén Stefánia szelet, töltött fasírt) népszerűsége a nyolcvanas években tört be a magyar gasztronómiába és konyhákba, innentől nem volt ...
Tökéletes mézes zserbó
Az ünnepek egyik legkedvesebb íze számunkra a mézes zserbóé, elképzelhetetlen nélküle a karácsony. A mézes krémesnek is becézett sütemény puha, mézes-zsíros tésztája remek ...
Nyerő kaszinótojás
Az ünnepek elmaradhatatlan ékessége a kaszinótojás, amely bármilyen más hidegtálat lepipál. Mutatjuk, mi hogyan készítjük. Franciasaláta-ágyon tálaltuk, ahogy azt illik!
Még több izgalmas ízért és termékért látogass el az Univer oldalára!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!