7 kuszkuszos egytálétel, ami egyszerre finom és egészséges

Ha szeretnéd kicsit felturbózni a főztöd, de nem óhajtasz túl sokat álldogálni a konyhában az ebéd megfőzése miatt, akkor válaszd a világ egyik legegyszerűbben elkészíthető egészséges köretét, a kuszkuszt, amiből akár egytálétel is válhat!

A kuszkuszt a legtöbben csak köretként ismerik, pedig fantasztikus egytálételeket lehet belőle készíteni. Azért, hogy ezt bebizonyítsuk neked, most összegyűjtöttük a mi kedvenc receptjeinket! Nálad melyik kuszkuszos egytálétel lesz a befutó?

  1. 1.

    Hétzöldséges kuszkusz - marokkói tajine

  2. 2.

    Gyöngykuszkusz padlizsánnal

  3. 3.

    Mandulás-sütőtökös-csirkés kuszkusz

  4. 4.

    Paradicsomos kuszkusz

  5. 5.

    Fűszeres-narancsos kuszkusz csirkemellel és csicseriborsóval

  6. 6.

    Taboulé Lakatos Márktól

  7. 7.

    A mi kuszkuszsalátánk

Még több kuszkuszos egytálétel vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...