6 hiba, amit (szinte) mindenki elkövet krumplisaláta készítésekor

Az ízektől kicsattanó burgonyasaláta sokak kedvence, hiszen krémességével és finom aromáival kényezteti az ízlelőbimbókat. Feltéve akkor, ha készítésekor nem rontottál el semmit. Most megmutatjuk, hogy melyek a leggyakoribb bakik krumplisaláta készítésekor.

Az étvágygerjesztő krumplisaláta elkészítésének módját minden szakácsnak tudnia kell, hiszen egy olyan rendkívül népszerű és sokoldalú finomságról van szó, amely többféle összetevőből is elkészíthető. Akadnak olyanok, akik puha, krémes burgonyából készítik, bőséges majonézzel, ropogós zellerrel, mások pedig szezonális fűszernövényekkel és olívaolajjal ízesítik. Mivel az évek során sokat kísérleteztünk a különféle köretekkel, így jól ismerjük a burgonyasaláta készítésének néhány gyakori buktatóját. Ezeket most csokorba szedtük neked.

Nézd meg a galériában, hogy mik a leggyakoribb bakik a krumplisaláta készítésekor!

Még több finomságról olvashatsz itt:

7 meglepő fogás, ami forrólevegős sütőben is elkészíthető

Bár a forrólevegős sütők évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon, de még így is akadnak olyanok, akik kategorikusan elutasítják az említett konyhai eszköz használatát. Ha viszont belegondolunk abba, hogy olaj nélkül, tehát egészségesebben, illetve gyorsabban lehet benne bizonyos ételeket elkészíteni, akkor arra a következtetésre jutunk, hogy mégis érdemes egy esélyt adni neki. Napi Tippünkben segítünk, mely fogásokat érdemes benne elkészíteni.

Nosalty

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További izgalmas főzési tippek várnak itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...