6 hiba, amit (szinte) mindenki elkövet krumplisaláta készítésekor

Az ízektől kicsattanó burgonyasaláta sokak kedvence, hiszen krémességével és finom aromáival kényezteti az ízlelőbimbókat. Feltéve akkor, ha készítésekor nem rontottál el semmit. Most megmutatjuk, hogy melyek a leggyakoribb bakik krumplisaláta készítésekor.

Az étvágygerjesztő krumplisaláta elkészítésének módját minden szakácsnak tudnia kell, hiszen egy olyan rendkívül népszerű és sokoldalú finomságról van szó, amely többféle összetevőből is elkészíthető. Akadnak olyanok, akik puha, krémes burgonyából készítik, bőséges majonézzel, ropogós zellerrel, mások pedig szezonális fűszernövényekkel és olívaolajjal ízesítik. Mivel az évek során sokat kísérleteztünk a különféle köretekkel, így jól ismerjük a burgonyasaláta készítésének néhány gyakori buktatóját. Ezeket most csokorba szedtük neked.

Nézd meg a galériában, hogy mik a leggyakoribb bakik a krumplisaláta készítésekor!

Még több finomságról olvashatsz itt:

7 meglepő fogás, ami forrólevegős sütőben is elkészíthető

Bár a forrólevegős sütők évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon, de még így is akadnak olyanok, akik kategorikusan elutasítják az említett konyhai eszköz használatát. Ha viszont belegondolunk abba, hogy olaj nélkül, tehát egészségesebben, illetve gyorsabban lehet benne bizonyos ételeket elkészíteni, akkor arra a következtetésre jutunk, hogy mégis érdemes egy esélyt adni neki. Napi Tippünkben segítünk, mely fogásokat érdemes benne elkészíteni.

Nosalty

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További izgalmas főzési tippek várnak itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...