13 krémes rizottó, mely megkoronázza a heted

A rizottó egy fenséges fogás, de nemcsak jeles alkalmakkal lehet elkészíteni, hanem egy nehéz munkanap után is, hogy ezzel is megjutalmazzuk magunkat.

  1. 1.

    Sáfrányos rizottó sütőtökkel

  2. 2.

    Laskás rizottó

  3. 3.

    Olaszos rizottó

  4. 4.

    Pikáns sütőtök rizottó - Sütőtökös rizottó 3.

  5. 5.

    Gombás rizottó Járai Márktól

  6. 6.

    Dupla sajtos rizottó rukkolával, szárított paradicsommal

  7. 7.

    Cukkinis-gombás tepsis rizottó

  8. 8.

    Krémes céklás rizottó

  9. 9.

    Erdei gombás rizottó Ágica konyhájából

  10. 10.

    Sütőtökös rizottó Gaddemon konyhájából

  11. 11.

    Illatos, erdei gombás rizottó

  12. 12.

    Misottó, a gombás-misós rizottó

  13. 13.

    Fenséges sütőtökös rizottó

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Legfinomabb limonádé

Ki ne imádná a limonádét, az első nyáriasan meleg napokon pedig semmi sem esik jobban, mint egy nagy pohár jeges frissítő ebből a citromos kedvencből! Ebben a verzióban egész citromokat ...

Legegyszerűbb tiramisu

Mindenki imádja, mindenki ismeri: a tiramisu az olasz gasztronómia egyik hamisítatlan és örök szereplője. A sütésmentes desszert bármilyen alkalomra gyorsan elkészíthető, bár az ...

Spárgás rizottó sütőben

A rizottó egyik legbosszantóbb része, a folyamatos és fárasztó kavargatás egyszerűen kiváltható azzal, ha az egytálételt a sütőben készítjük el. Az alábbi recept ugyanolyan ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az orchidea jobban szereti, mint a vizet: csak 2 evőkanál...

Az orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!