9 krémes és ízletes sajtos főétel, ami fetától lesz selymesebb

Sajtos főétel? Garantált siker! Ezúttal fetával dobjuk fel az ebédre vagy vacsorára kiötölt menünk főfogását! Tartsatok velünk!

A sajtos főételek jelentős sikerre tesznek szert az étkezőasztalnál, legyen szó családi vacsoráról vagy baráti ebédről, főleg, ha ezeket a főételeket fetával gazdagítjuk. Egyedülálló íze remek variációkat alkot, így bátran kísérletezzetek ti is ezekkel a mennyei sajtos főételekkel.

  1. 1.

    Manestra, a görög paradicsomos tészta

  2. 2.

    Gyros tál görög salátával és fetás mártogatóssal

  3. 3.

    Mediterrán orzosaláta

  4. 4.

    Fetával pácolt sült csirke

  5. 5.

    Cukkinis töltött gombafejek

  6. 6.

    Spenótos-fetás csirketekercs sonkaköntösben

  7. 7.

    Kétsajtos töltött padlizsán

  8. 8.

    Egyben sült fetás-paradicsomos tészta

  9. 9.

    Fetás cukkini

Még több fetás főétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...