Ha már ezeket a sorokat olvasod, akkor nagy valószínűséggel megjött a kedved, hogy jobban is megismerd a közel-keleti konyha vibráló és gazdag ízvilágát, ahol minden étel egy történetet mesél el a helyi hagyományokról és kulturális sokféleségről. Szeretnénk, ha a cikk elolvasása után úgy éreznéd majd, hogy a fűszertartódban nemcsak a jól megszokott oregánónak és bazsalikomnak van helye, hanem a különleges közel-keleti fűszereknek is.
5 egyszerű recept, amit bárki el tud készíteni fejből
A fejből, recept nélkül főzés már egy igen komoly szintje a konyhai alkotásnak, persze idáig el is kell jutni egy sok gyakorlással és hibázással kikövezett úton. Szerencsére azért vannak kiskapuk, amiken néha-néha kiszökhetünk: az alábbi receptek például mind ilyenek.
Lakos BenedekÍgy készíts házi vegán tésztát, hogy tényleg finom legyen
A vegán táplálkozás során néha egyszerűbb, ha otthon készítünk el bizonyos élelmiszereket – a tészta is ilyen, persze nem mindegy, hogyan főzzük. Az alábbi tippekkel tojás nélkül is finom lesz a metélt!
Lakos BenedekEzért főzz rizst a krémlevesbe – Furcsa trükk, mégis működik
Ha az ember az „igazán jó krémleves” attribútumaira gondol, a listát széles mellel vezeti majd a selymes állag, amit valószínűleg a komfortos, melengető hatás követ. Nos, ezeket mind elérhetjük, ráadásul egy csapásra, ha követjük a Napi Tipp által javasolt furcsa trükköt.
Lakos BenedekHa tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több cikk, ami segít majd az otthonfőzésben: