Kourtney Kardashian igen erotikusan népszerűsíti a vegánságot

A híresség újdonsült férjével egy csirkehúspótló terméket próbál népszerűsíteni, mindezt kissé extrém módon, és tele bakikkal.

Kourtney Kardashian és férje, Travis Barker jelenleg egy növényi alapú ételmárka csirkehúspótló termékét reklámozzák az Instagramon – írja a 24.hu. Nemrégiben testvére, Kim tett ugyanígy, akinek kezdeményezése igencsak rosszul sült el, ugyanis követői gyorsan kiszúrták, hogy az általa bemutatott termékből látszólag egy falatot sem evett, így csupán csak eljátszotta, hogy oda meg vissza van tőle.

Ha azt gondolnánk, hogy Kourtney, tanulva testvére baklövéséből, már sokkal jobban odafigyelt, akkor nagyot tévednénk, sőt...

A Kardashian-lánynak sikerült még nagyobb hibát elkövetnie, mit testvérének, ugyanis a kampányra készült képeken szemmel láthatóan egy bőrből készült ruhát visel. Ráadásul a szóban forgó piros body mellett a fotón úgy látszik, egy bőrdzsekinek tűnő kabát is hever az ölében.

Ezen kívül a követők azt is feltételezik, hogy a képen látható autó ülései szintén bőrből készültek. Míg a hozzászólók nagy része képmutatónak nevezte Kourtney-t és Travist a poszt miatt, a márka védelmébe vette őket, kiemelve, hogy a fotókon kizárólag vegán bőrből készült ruhákat viseltek.


Még több izgalmas tartalom:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...