Kórházba került Ashton Kutcher, ebből a zöldségléből ivott túl sokat

A színész az egyik szerepe miatt kezdett el máshogyan étkezni, de csúnyán pórul járt.

Ashton Kutcher 2013-ban forgatta az Apple alapítójáról, Steve Jobsról szóló filmet. A színész nagyon szerette volna, ha teljesen tud azonosulni a fejlesztővel, ezért úgy döntött, hogy úgy étkezik, ahogyan ő. Jobs fruitariánus volt, ez az étrend a nyers vegánság egyik alfaja, amiben csak gyümölcsöt, dióféléket és magvakat esznek.

Mivel Ashtonnak azt mondták, hogy Jobs bőre szinte állandóan sárga volt a répától, ezért úgy döntött, hogy ő is elkezd rendszeresen ebből készített juice-t inni. A színész annyira komolyan vette a feladatát, hogy a végén kórházba került, hiszen az emberi szervezetnek más tápanyagokra is szüksége van, mint ami a sárgarépában van.

„Az Apple-vezér rendszeresen diétázott, voltak napok, amikor kizárólag gyümölcsöket, zöldséget, mogyorót és gabonát volt hajlandó enni. Nem tudom, ki találta ki ezt a módszert, de ez a gyümölcsdiéta nagyon komoly egészségi problémákat okozhat. Én két nappal a forgatás kezdete előtt, borzalmas fájdalmakkal, kórházba kerültem. Az orvosaim szerint majdnem tönkrement a hasnyálmirigyem.”

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: InterCom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...