Kórházba került Ashton Kutcher, ebből a zöldségléből ivott túl sokat

A színész az egyik szerepe miatt kezdett el máshogyan étkezni, de csúnyán pórul járt.

Ashton Kutcher 2013-ban forgatta az Apple alapítójáról, Steve Jobsról szóló filmet. A színész nagyon szerette volna, ha teljesen tud azonosulni a fejlesztővel, ezért úgy döntött, hogy úgy étkezik, ahogyan ő. Jobs fruitariánus volt, ez az étrend a nyers vegánság egyik alfaja, amiben csak gyümölcsöt, dióféléket és magvakat esznek.

Mivel Ashtonnak azt mondták, hogy Jobs bőre szinte állandóan sárga volt a répától, ezért úgy döntött, hogy ő is elkezd rendszeresen ebből készített juice-t inni. A színész annyira komolyan vette a feladatát, hogy a végén kórházba került, hiszen az emberi szervezetnek más tápanyagokra is szüksége van, mint ami a sárgarépában van.

„Az Apple-vezér rendszeresen diétázott, voltak napok, amikor kizárólag gyümölcsöket, zöldséget, mogyorót és gabonát volt hajlandó enni. Nem tudom, ki találta ki ezt a módszert, de ez a gyümölcsdiéta nagyon komoly egészségi problémákat okozhat. Én két nappal a forgatás kezdete előtt, borzalmas fájdalmakkal, kórházba kerültem. Az orvosaim szerint majdnem tönkrement a hasnyálmirigyem.”

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: InterCom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...