A legkrémesebb krumplipüréhez csak erre lesz szükséged

Már annyi tippet láthattunk arra, hogyan érjük el az igazán krémes krumplipürét, de mindig találunk újdonságot. Ehhez a módszerhez nem lesz másra szükséged, csak egy szitára!

Krumplipüré. Látszólag oly egyszerű, mindennapi étel, amit bárki bármikor el tud készíteni. Ez való igaz, na de az igazán finom, krémes krumplipüré már-már művészet, aminek titkát sokan kutatják, ebből adódóan mindenkinek megvan a saját bevált módszere. Most ezek közül hoztunk el egy újabb, pofonegyszerű megoldást, amihez nem lesz másra szükséged, mint egy szitára!

A legkrémesebb krumplipüréhez csak erre lesz szükséged

Vegán krumplipüré

Egy jó krumplipüré sose rossz! Ráadásul egyáltalán nem ördöngösség teljesen tejmentesen elkészíteni, attól még simán lehet szuperfinom és krémes! Rántott zöldségek, raguk, ...

Klasszikus burgonyapüré

Ezzel az recepttel nem csak a hozzávalók tekintetében segítünk Nektek, hanem magában az elkészítési eljárásban is, mert ha így csináljátok, tökéletes végeredményt fogtok kapni!

Ráadásul nem is akárkitől származik a tipp! Poppy O’Toole egy Michelin-csillagos étteremben dolgozott, egyébként pedig a közösségi médiában a burgonyának dedikálja művészetét, igazi rajongója a gumónak. Úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy nem beszél mellé, ha krémes krumplipüréről van szó, amihez ráadásul nincs szükség semmi extra hozzávalóra, csak a már említett szitára.

A tipp lényege, ahogy az a videóban is látszik, hogy a főtt krumplit a szokásos krumplinyomós módszer helyett egy aprószemű fém szitán passzírozza át, és ezzel éri el az extra puhaságot.

Bár receptet O’Toole nem mellékelt a videóhoz, valószínűleg ez ránk van bízva, a szokásos receptet követve egyszerűen ezt a lépést kell beiktatni a folyamat végére.

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Tavasz a konyhádban! A legjobb receptek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...