Nem is úgy kell kézi reszelővel sajtot reszelni, mint hittük

Garantáltan neked is leesik az állad, ha megnézed, hogy kellene a sajtot reszelni kézi reszelővel. Eláruljuk, sokkal egyszerűbb így!

Miután a TikToknak hála már tudjuk, hogy mit kezdjünk a lábasok fedőjével, amikor főzés közben levesszük őket, vagy hogy miként lehet gyorsan eltávolítani egy kaliforniai paprika magházát, most arra is fény derült a videómegosztó oldalnak köszönhetően, hogy mi a sajtreszelés gyors és egyszerű módja kézi sajtreszelővel.

Ez is kiderült – így kell könnyen és gyorsan sajtot reszelni

Te is úgy használtad eddig a kézi sajtreszelőt, hogy amíg az eszközt stabilan tartottad, addig a sajtot mozgattad fel és le? Az alábbi videót 2,2 millióan nézték meg eddig, és 210 ezer kedvelést kapott, nem véletlenül: ebből ugyanis kiderül, hogy a mindenki által használt módszer teljesen hibás!

@eat_your_hart_out_

I was today years old when I found this out. #fyp

♬ original sound - eat_your_hart_out_

Persze, mindannyian éreztük, hogy ez így nehézkes, de sosem gondolkoztunk el azon, hogy másképp is lehetne ezt.

Például úgy, hogy a sajttömb egy deszkán fekszik mozdulatlanul, és a reszelőt mozgatjuk rajta fel és alá.

Ahogy a videón is látszik, sokkal kevesebb erőfeszítést igényel, így pillanatok alatt kész a hatalmas adag reszelt sajt.

Ma is okosabbak lettünk, hála a TikToknak!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több TikTok:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...