Nem is úgy kell kézi reszelővel sajtot reszelni, mint hittük

Garantáltan neked is leesik az állad, ha megnézed, hogy kellene a sajtot reszelni kézi reszelővel. Eláruljuk, sokkal egyszerűbb így!

Miután a TikToknak hála már tudjuk, hogy mit kezdjünk a lábasok fedőjével, amikor főzés közben levesszük őket, vagy hogy miként lehet gyorsan eltávolítani egy kaliforniai paprika magházát, most arra is fény derült a videómegosztó oldalnak köszönhetően, hogy mi a sajtreszelés gyors és egyszerű módja kézi sajtreszelővel.

Ez is kiderült – így kell könnyen és gyorsan sajtot reszelni

Te is úgy használtad eddig a kézi sajtreszelőt, hogy amíg az eszközt stabilan tartottad, addig a sajtot mozgattad fel és le? Az alábbi videót 2,2 millióan nézték meg eddig, és 210 ezer kedvelést kapott, nem véletlenül: ebből ugyanis kiderül, hogy a mindenki által használt módszer teljesen hibás!

@toddy_10

I was today years old when I found this out. #fyp

♬ original sound - Pay10

Persze, mindannyian éreztük, hogy ez így nehézkes, de sosem gondolkoztunk el azon, hogy másképp is lehetne ezt.

Például úgy, hogy a sajttömb egy deszkán fekszik mozdulatlanul, és a reszelőt mozgatjuk rajta fel és alá.

Ahogy a videón is látszik, sokkal kevesebb erőfeszítést igényel, így pillanatok alatt kész a hatalmas adag reszelt sajt.

Ma is okosabbak lettünk, hála a TikToknak!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több TikTok:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...