Ez után a videó után másképp eszed majd a hamburgert

A feje tetejére állítja a világod, ha megtudod, hogyan kellene valójában enned a hamburgert!

Valószínűleg te is ettél már hamburgert, és valószínűleg úgy etted, ahogy azt mindenki teszi, és ahogy mindenki más, valószínűleg te is megküzdöttél vele. A hamburger nem épp egy első randis étel, hiszen az elfogyasztása nem túl esztétikus. Azonban Simon Dukes, a Burger Lad nevű blog alapítója szerint ennek nem kell feltétlenül így lennie, mert van egy jobb módja is egy húsos vagy épp vegán hamburger elfogyasztásának.

Ez után a videó után másképp eszed majd a hamburgert

Szerinte ugyanis a legcélravezetőbb az lenne, ha fejjel lefelé ennénk a hamburgert.

A hamburgereket egyszerűen esztétikai okok miatt szolgálják fel úgy, ahogy

– magyarázta Dukes az Insidernek.

A burgerek felső bucija ugye mindig vastagabb, ebből fakadóan erősebb és stabilabb is, mint az alja. Ha fejre fordítod, a felső púpos bucira kerül minden súly, így kisebb az esélye, hogy szétesik evés közben.

Szaftos hamburger

A jó hamburger egyetlen dolgon múlik - a húspogácsa minőségén. A pogácsa negyede, húsz százaléka ideális esetben marhafaggyú - ha megkéritek a hentest, összedarálja nektek! Innentől ...

Sajtburger karamellizált lila hagymával

A képen szereplő burgerek inkább csak kis sliderek lettek, mivel amikor ezt csináltam, még csak kísérleteztem a buci sütéssel, és ezek sajnos nem keltek meg igazán. A receptben szereplő ...

Big Mac szendvics házilag

A világ leghíresebb hamburgerének házi változata...vigyázzatok vele, mert egy szendvics kétszer annyira laktat, mint az éttermi verzió...

És nem Burger Lad az egyetlen, aki komolyan gondolja, hogy a feje tetejére állítva kellene enni a hamburgert. A TGI Friday’s legújabb kampánya a #FlipItChallenge nevet viseli, és ezzel arra ösztönöznek minden hamburgerfogyasztót, hogy fordítva egyék a burgerüket.

Te is felfordítva fogod enni ezentúl a hamburgert?

Forrásunk volt.


Még több trükkös cikk itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...