Új mánia a TikTokon – a fagyasztott gumimaci

A gumimacik a mennybe, pontosabban a fagyasztóba mennek ebben az új TikTok-videóban, amiért most mindenki megőrül. Állítólag még jobb lesz így az ízük!

Szóval megint a TikTok. Mit tehetnénk, mindig kitalálnak valami újat a felhasználók, vagy épp egy régi trükköt mutatnak meg, amiről korábban nem is hallottunk, mi pedig csak ámulunk és bámulunk. Megtudtuk már, miként kell a szemeteszsákot használni, most pedig egy nyár ihlette trendet kapott fel a TikTok, amihez nincs másra szükség, mint egy csomag gumimacira. Vagy bármilyen más gumicukorra.

A TikTok népe frissítő nassolnivalónak fagyasztja le a gumimacikat

A @tashanewcomb nevű felhasználó által megosztott videó szerint, aki még nem evett fagyasztott gumicukrot, az még sosem volt a mennyországban.

A tézis tehát az, hogy a gumimaci – illetve valószínűleg bármilyen gumicukor – sokkal finomabb lesz attól, ha fagyasztva esszük.

Egy éjszaka a fagyóban, és teljesen új íze lesz a kis gumimackóknak (amiket akár házilag is el lehet készíteni), ez a hűs állapot és új állag pedig igazi nyári frissítővé teszi őket.

@tashanewcombe

I refuse to eat them toom temperature now

♬ original sound - bestspedup

A június 27-én posztolt videót eddig több mint 1,3 millióan látták, és 120 ezren kedvelték. Sokan rácsodálkoztak a trükkre, míg olyanok is voltak, akik maguk is ismerik ezt a módszert, és alátámasztották, hogy tényleg annyira jó, mint hogy azt a videó készítője állítja. Egy próbát biztosan megér!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a recepteket is érdemes kipróbálni:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek