Új mánia a TikTokon – a fagyasztott gumimaci

A gumimacik a mennybe, pontosabban a fagyasztóba mennek ebben az új TikTok-videóban, amiért most mindenki megőrül. Állítólag még jobb lesz így az ízük!

Szóval megint a TikTok. Mit tehetnénk, mindig kitalálnak valami újat a felhasználók, vagy épp egy régi trükköt mutatnak meg, amiről korábban nem is hallottunk, mi pedig csak ámulunk és bámulunk. Megtudtuk már, miként kell a szemeteszsákot használni, most pedig egy nyár ihlette trendet kapott fel a TikTok, amihez nincs másra szükség, mint egy csomag gumimacira. Vagy bármilyen más gumicukorra.

A TikTok népe frissítő nassolnivalónak fagyasztja le a gumimacikat

A @tashanewcomb nevű felhasználó által megosztott videó szerint, aki még nem evett fagyasztott gumicukrot, az még sosem volt a mennyországban.

A tézis tehát az, hogy a gumimaci – illetve valószínűleg bármilyen gumicukor – sokkal finomabb lesz attól, ha fagyasztva esszük.

Egy éjszaka a fagyóban, és teljesen új íze lesz a kis gumimackóknak (amiket akár házilag is el lehet készíteni), ez a hűs állapot és új állag pedig igazi nyári frissítővé teszi őket.

@tashanewcombe

I refuse to eat them toom temperature now

♬ original sound - bestspedup

A június 27-én posztolt videót eddig több mint 1,3 millióan látták, és 120 ezren kedvelték. Sokan rácsodálkoztak a trükkre, míg olyanok is voltak, akik maguk is ismerik ezt a módszert, és alátámasztották, hogy tényleg annyira jó, mint hogy azt a videó készítője állítja. Egy próbát biztosan megér!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a recepteket is érdemes kipróbálni:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...