1919 óta a világ kedvenc robotgépe – ezért szeretjük

„Nem érdekel, hogy hívják, ennél jobb konyhai segédeszközöm még nem volt!" – 1919-ben állítólag ezzel a felkiáltással született meg a KitchenAid márkanév, amikor az első háztartási dagasztógépet a gyár egyik igazgatótanácsának felesége tesztelte.

Az azóta eltelt több mint 100 év után is rendületlen a fejlesztés és a KitchenAid konyhai robotgépek népszerűsége. A háziasszonyok és hobbiszakácsok tömege által élvezett közvetlen előnyök mellett a prémium minőségnek azonban számtalan közvetett, környezetünkre, pénztárcánkra gyakorolt pozitív hatása is van. Nem véletlenül foglalkozunk a kérdéssel, hiszen a jelen gazdasági és inflációs helyzetet tekintve kiemelten fontos, hogy megvásárolt termékünk hosszú távon is hűséges társunk legyen a konyhánkban.

KitchenAid, a legjobb segítség a konyhában

A másik kulcsfontosságú tényező, ami napjainkban a háztartási gépek vásárlásánál egyre nagyobb figyelmet kap, az az eszközök energiafogyasztása.

A KitchenAid robotgépek mindegyike direkt meghajtású motorral van felszerelve, így a leadott teljesítmény hatékonyabb, és az alkatrészek kopása is lassabb.

Kever, habosít, dagaszt

A KitchenAid robotgépek önmagukban is számos konyhai eszköz helyettesítésére alkalmasak, csatlakoztatható adaptereik által pedig további konyhai művelet és fogás elkészítését teszik lehetővé. Így több, különálló berendezés megvásárlását tudjuk megspórolni, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat.

A KitchenAid robotgépeihez különböző adapterek kaphatóak, például húsdaráló is

Szintén fontos a garancia kérdése

Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy a KitchenAid robotgépeire hosszú távú befektetésként érdemes gondolni, minthogy a gyártó 5 év garanciát biztosít a termékekre. További nyugalmat biztosít a Magyarországon működő szakszerviz is.

Összességében egy robotgép beszerzése kezdetben nagyobb beruházást jelent, a hazai ügyfélszolgálat, szakszerviz megléte, prémium anyaghasználatból fakadó előnyök viszont hosszabb távon mind a családi költségvetés, mind a környezet számára kifizetődőbb alternatívát biztosítanak a jövőre nézve. 

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...