6 ok, amiért egy kisebb konyha igazi megváltás

Első olvasásra meglepő lehet ez az állítás, hiszen sokan álmodozunk világos, nagy márványpultos konyháról, ahol mindennek megvan a helye, és katonás sorban áll a polcokon az összes alapanyag tárolókba pakolva. De higgyétek el, több az előnye, mint a hátránya egy kicsi konyhának!

Egy kisebb konyhában lehet, hogy nincs lehetőség a főzés előtt minden hozzávaló kipakolására, és kétszer gondolod át, mit miután szedj elő a szekrény mélyéről, de praktikus és könnyebben átlátható egy kisebb konyhában való főzés. Mutatjuk, miért ne keseredj el, ha aprócska konyhával ajándékozott meg az élet!

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...