Könnyű tavaszi zöldségtócsni, akár húsvétra is!

Neked is gondot okoz, hogy mivel készülj a húsvétra a tojáson, a sonkán és a kalácson kívül? Ezt a tavaszi zöldséglepényt garantáltan imádni fogják a vendégeid! (x)

A húsvéti vendégváró fogások összeszedése soha nem könnyű feladat - a sonka-tojás-kalács szentháromságon túl is érdemes előre terveznünk az ünnepre. A klasszikus hidegtálak mellett rengeteg tavaszi finomsággal készülhetünk, a mi idei nagy kedvencünk ez a tavaszi zöldséglepényke, a tócsni közeli rokona.

A krumplit cukkinira és répára cseréltük, és tettünk bele pár friss, tavaszi zöldséget is. Hidegen és melegen is nagyon finom, egy kis fűszeres mártogatóssal pedig tökéletes vacsora vagy vendégváró!

Tavaszi zöldségtócsni

Finom, harsanós friss tavaszi zöldségekből, az egyik legnépszerűbb krumplis ételünk, a tócsni nyomán - akár húsvétra is remek ötlet lehet, ha már unjuk a sonkát. 

Keress a sütéshez olajat a Vénusz termékkínálatában itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...