8 könnyeden paradicsomos tészta hús nélkül

Nem kell nagy megfejtésekben gondolkodni, mikor nyár van, meleg van, nincs se nagy étvágyunk, se túl nagy kedvünk semmihez: ilyenkor vegyünk elő egy csomag durumtésztát, némi paradicsomot, olívaolajat meg zöldfűszert, és bumm! Ja, és sooook sajtot!! Paradicsomos tésztát ide nekünk!

A paradicsomos tészta nagy jolly joker az életben: irtó gyorsan megvan, hús nélkül is isteni, télen, nyáron vágyunk rá, és el is érhető, és még a gyerekek is rajongják. Lehet friss vagy konzerves, esetleg saját magunk által eltett sűrítmény az alap, a paradicsomos tésztákat imádjuk, és kész.

  1. 1.

    Bazsalikomos-paradicsomos spagetti

  2. 2.

    Manestra, a görög paradicsomos tészta

  3. 3.

    Paradicsomos tészta vodkával bolondítva

  4. 4.

    Cukkinis-paradicsomos lasagne

  5. 5.

    Cukkinis nokedli olasz paradicsomszósszal

  6. 6.

    Sült paradicsomos-fetás penne tészta

  7. 7.

    Buffala ravioli paradicsomszószban

  8. 8.

    Friss és gyors paradicsomos tészta

Még több paradicsomos tészta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...