12 könnyed fogás, ami jólesik a kiadós húsvéti finomságok után

A húsvét általában telis-tele van olyan gazdag és nehéz ételekkel, amelyek megterhelhetik a szervezetet. A túlzott zsír- és kalóriabevitel, valamint az édességek és alkoholok bőséges fogyasztása kihívást jelenthet az emésztőrendszer számára, ezért húsvét után különösen fontos, hogy megkönnyítsük a testünk dolgát könnyed fogásokkal.

Húsvét után érdemes tavaszias salátákat, leveseket vagy főzelékeket készíteni, mivel ezen könnyed fogások fogyasztása segíthet visszatérni a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, és enyhítheti a húsvéti dínom-dánom által okozott kellemetlenségeket. Most csokorba szedtük a mi kedvenc könnyed fogásainkat, hogy neked egyszerűbb legyen a választás! Jó étvágyat hozzájuk:

  1. 1.

    Könnyű és selymes zöldborsókrémleves

  2. 2.

    Light tésztasaláta csirkemellel

  3. 3.

    Gazdag és ropogós falafelsaláta

  4. 4.

    Könnyű currys csirkemell

  5. 5.

    Fűszeres-narancsos kuszkusz csirkemellel és csicseriborsóval

  6. 6.

    Könnyű, csirkés chop suey

  7. 7.

    Medvehagymás rizottó

  8. 8.

    Vöröslencse-főzelék citromos húsgolyókkal

  9. 9.

    Tavaszi quinoasaláta

  10. 10.

    Krémsajtos csirkemell spenóttal és póréhagymával

  11. 11.

    Gyömbéres-újhagymás pirított tészta bundázott tofuval

  12. 12.

    Vegyes zöldséges borsóleves, habkönnyű grízgaluskával

Még több könnyed fogás itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...