Kómába esett egy diétás üdítőtől egy anyuka

Egy sörözőben szolgálták fel neki az italt, annak ellenére, hogy direkt kérte, ne diétás legyen az üdítője.

A brit Elizabeth Perkins évek óta allergiás a mesterséges édesítőszerekre, ezért szinte alig jár el vendéglátóhelyekre. Nemrég mégis úgy döntött, hogy kimozdul egy kicsit és elment egy sörözőbe, ahol kért magának egy kólát. Direkt felhívta a figyelmét a kiszolgálónak, hogy nem diétásat szeretne, ennek ellenére mégis olyat kapott.

Elizabeth már az első korty után érezte, hogy valami nincsen rendben, mivel szinte azonnal szédülni kezdett. „Azonnal elszédültem, aztán elsötétült a szoba, ahogy a testem megpróbálta leküzdeni az allergiás reakciót” – mesélte a két gyermekes anyuka. Ezután azonnal kórházba szállították, ahol 3 napig kómában volt.

Az anyuka szerint az a legnagyobb baj, hogy nagyon sokan nem ismerik fel a különbséget a cukor és a mesterséges édesítőszerek között. Állítása szerint a cukoradó bevetése óta, a helyzet csak rosszabb lett, mivel emiatt rengeteg élelmiszerben cserélték le, így szinte mindent házilag kell elkészítenie. Hiába azonban az óvatosság, sajnos többször kellett már kórházba menniük, ugyanis két fia is örökölte az allergiáját.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...