Kolbászt hív vissza a Nébih: vigyázat, romlott lehet

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy semmiképp ne fogyasszák el a terméket, ha vásároltak belőle korábban. 

Németország élelmiszerbiztonsági hatóságának RASFF bejelentése szerint szulfitredukáló Clostridium baktériumot mutattak ki a Zimmermann márkájú „Bio Münchner Weißwurst” megnevezésű termékben , amelyben romlás jelei mutatkoztak.

Termék neve: Zimmermann Bio Münchner Weißwurst (müncheni fehér kolbász)Probléma jellege: szulfitredukáló Clostridium baktérium jelenléte

Az érintett termék azonosító adatai:

Megnevezés: Bio Münchner Weißwurst (müncheni fehér kolbász)Márka: ZimmermannKiszerelés: 4/250 gTételszám: 20649Minőségmegőrzési idő: 31.07.2021

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy amennyiben vettek a termékből, ne fogyasszák azt el!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

A legfinomabb halas receptek 2024-ben

A magyar nem egy halas nemzet, pedig lehetősége és alkalma is lenne rá, hogy megannyi, akár hazai halból válogasson. Ennek ellenére azért van, amit szeretünk: lazac jöhet minden mennyiségben, de a rántott pontypatkó és természetesen a halászlé is trónbitorló, idén is. Lássuk a legfinomabb halrecepteket 2024-ben.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...