14 kókusztól krémes hús- és egytálétel, amely minden, csak nem unalmas

A kókusztej vagy -krém az egyik kedvenc alternatív krémesítő, sűrítő alapanyagunk. Nem mindenbe illik, nyilvánvalóan, de amibe igen, abban felejthetetlen. Ázsia irányába indulunk!

  1. 1.

    Karfiolos bulgursaláta

  2. 2.

    Currys lencseragu

  3. 3.

    Amouk - a khmer sárga curry

  4. 4.

    Vegán vöröslencse dhal

  5. 5.

    Kesudiós-kókuszos padlizsáncurry

  6. 6.

    Lencsés csirkecurry

  7. 7.

    Maláj marha rendang

  8. 8.

    Thai cukkinis csirkés vöröscurry

  9. 9.

    Thai vörös curry

  10. 10.

    Sütőtökös curry

  11. 11.

    Vöröslencse dahl

  12. 12.

    Tikka masala curry édesburgonyával

  13. 13.

    Villámgyors padlizsáncurry

  14. 14.

    Spenótcurry csirkével

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek