Kocsmát nyithat a Lidl - mutatjuk, hogy hol és milyen formában

Új koncepció alapján építkezik a Lidl, amibe lehet belefér egy saját pub, vagy étterem is.

Első pubját nyithatja meg hamarosan a Lidl, méghozzá Dublinban - számolt be az ír sajtó. A német áruházlánc öt éve vásárolt meg egy telket a fővárosban, ahol korábban Belgard Inn nevű hely működött. Tavaly a helyi hatóságoktól megkapták az engedélyt egy új áruház építésére, aminek része lesz egy vendéglátóhely is is.

A dokumentumok szerint egy olyan komplexumot akarnak építeni, amelyben négy kereskedelmi egység és egy közösségi egység kap helyet. A Lidl hivatalosan is megerősítette, hogy valamiféle vendéglátóhely is épül a boltjuk mellett, de azt nem akarta elárulni, hogy az egy pub, vagy egy étterem lesz. Egyelőre korainak tartották erről nyilatkozni, mivel a beruházás várhatóan jövő tavasszal ér véget.

Ezeket olvastad már?

via Dublin Live, The Sun

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...