Hihetetlenül cuki fotókat készített babákról egy fotós - olvadozzatok velünk!

Ha karácsony, akkor Diótörő, de most egészen másként láthatod a szereplőket. Ennél cukibbat biztos, hogy nem mostanában láttál!

A hihetetlenül cuki fotókat Karen Marie fotográfusnak köszönhetjük, aki még kislányként látta a Diótörőt. Az amerikai ABC televíziós csatorna reggeli műsorában, a Good Morning Americaban mesélte el, hogy a balett olyan szép élményt adott neki, hogy szerette volna azt visszaadni a képein keresztül.

A képeket nézve, Karen célja sikerült: így még senki nem dolgozta fel a Diótörőt. A fotózás közben még a legapróbb részletekre is odafigyeltek: a háttér, a pici jelmezek, és még kisebb kiegészítők, az apró fejdíszek, jogarok, valamint a kicsik frizurája is tökéletesen harmonizál egymással. Tökéletes képek, tökéletes babákkal. Nézzétek, és olvadozzatok velünk!

Mintha aprócska marcipán babák lennének
A babákat gyönyörű kis ruhácskákban fotózták
Pici kulcs még kisebb kézben
Teljes nyugalom
Egy kis szundi a nagy munka közben
Miniatűr csipke és tüll habok
A pici ruhákat gyönyörű, részletgazdag csipke díszíti
Cukorka Mennyország

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...