Kiderült: pontosan így készül a McRib-szendvics!

A gyorséttermi láncolatok legnépszerűbbike közzétett egy videót, amelyből meggyőződhetünk arról, hogy a McDonalds BBQ szendvicse tényleg nem csontos húsból készül!

A McDonald's már jó ideje bizonygatja nekünk, hogy a náluk készült szendvicsek alapanyagai mind hazai termelőktől, gondosan ellenőrzött, egészséges alapanyagokból készülnek. A cég amerikai marketingkampányának legfrissebb fejezete is ezt erősíti, ami az Egyesült Államokban is gyakran bírált mekis kaják beszerzésének és feldolgozásának gyakorlatát mutatja be.

Ez a különleges videó válaszul szolgál azoknak, akik bármilyen formában is kételkednek a McDonald's McRib-szendvicsébe rejtett húspogácsa eredetével kapcsolatban.

Mivel a közösségi média felületein futótűzként terjedt el a hír, miszerint a McRib szendvics fagyasztott húspogácsája gyakorlatilag csonttal együtt darált oldalasból készül, a gyorséttermi multi meghívta "McRib-gyárába" Wes Bellamy amerikai középiskolai tanárt, hogy végigvezetve bemutassa neki, hogyan készül a grillen sütött, füstös BBQ ízű szószba mártott darált sertéshúspogácsájuk, amit kukoricás zsemlében, hagymával és két szelet kapros savanyú uborkával együtt tálaltak fel neki.

"Eléggé szkeptikus vagyok" - mondta Bellamy a videó elején, az utolsó percekben viszont már falta is a frissen sült McRibet ujjairól nyalogatva a barbecue szószt, végül pedig repetázott is a szendvicsből.

Nézd meg a McRib lépésről lépésre történő elkészítésének videóját a McRib-gyárból, és dönts a látottak alapján!

{SZAVAZAS}

(via BusinessInsider)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...