Kiderült, mitől ilyen bomba nő 45 évesen is Victoria Beckham

Az ex-Spice Girl minden reggelt ugyanazzal kezd, egy kis meleg víz citrommal, némi edzés, és kislánya pudingja... Nem véletlenül van bomba formában 45 évesen is. 

Az énekesnőből lett divattervező nagyon odafigyel az egészségre, ezt reggeli rutinja is tökéletesen tükrözi, Instagram oldalán a napokban részletes fotósorozattal mutatta meg, mi mindent csinál reggel a tökéletes alak és egészséges élet érdekében.
A négygyermekes anyuka minden reggelt két teáskanál almaborecettel kezd, amelynek egyesek szerint baktériumölő hatása van és bizonyos körülmények között csökkentheti a vércukorszintet. Az almaborecet után citromos forró víz következik, ezután pedig nyolc éves kislánya, Harper készíti el neki mandulatejes-chiamagos pudingját, amelyre néhány szem málna is kerül.
A könnyed és egészséges (nem mellesleg egészen hétköznapi) reggelit espresso kávé és egy olyan tevékenység követi, amit nem feltétlen engedhet meg magának minden négygyermekes anyuka, Victoria ugyanis miután elviszi a gyerekeket az iskolába, még legalább két órán keresztül edz.
A divattervező 2018-ban a Grazia magazinnak adott interjújában úgy nyilatkozott, a reggeli edzéseket két részre bontja, a szünetben elviszi a gyerekeket az iskolába, a testedzést követően pedig munkahelyére vagy különböző megbeszélésekre siet.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...