Ezek voltak a legjobb főzelékek 2024-ben

Ha elég volt a sok sült lazacból, majonézes salátából és bejgliből, rittyentsünk egy nagy adag magyaros főzeléket. Ugyan nem könnyed étel egyik sem, de komfortosak, háziasak, és garantáltan megtelítik a gyomrokat.

Tele van a receptkönyvünk főzelékekkel, amelyek tényleg bármilyen alkalomra jól jöhetnek. Klasszikus, jól bevált receptek ezek, amelykhez újra és újra visszatérünk. Az alábbi lista tartalmazza a legnépszerűbb főzelékeket az oldalon: készítsük el őket egymás után!

  1. Egyszerű vajbabfőzelék
    adag
    Idő
    p
    Költség
    olcsó
    Nehézség
    közepes
    319
    Kalória
    7.3g
    Fehérje
    28.3g
    Szénhidrát
    20.4g
    Zsír
    Még több zöldbabfőzelék
    A nyári szezon abszolút slágere (persze mirelitből is készíthetjük): dundi fasírtokkal a legjobb.
  2. Hagyományos lencsefőzelék
    adag
    Idő
    p
    Költség
    olcsó
    Nehézség
    közepes
    783
    Kalória
    33.8g
    Fehérje
    103.4g
    Szénhidrát
    25.3g
    Zsír
    Még több lencsefőzelék
    A boldog új év és a szerencse meghozója a lencsefőzelék, ami sült virslivel, de anélkül is egyaránt finom.
  3. Savanykás sóskafőzelék
    adag
    Idő
    p
    Költség
    olcsó
    Nehézség
    könnyű
    316
    Kalória
    18.1g
    Fehérje
    38.8g
    Szénhidrát
    10.6g
    Zsír
    Még több sóskafőzelék
    Egy fanyar élmény, amit kanalazni lehet: krumplival vagy tojással kéred? Esetleg mindkettővel?

Még több főzelék receptje itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...