Kezdd a reggeled úgy, mint Martha Stewart - 7 tipp a sztárszakácstól

Hogyan indítja a reggeleit a világ egyik legnépszerűbb szakácsnője? Martha Stewart az ételei mellett a reggeleit is mindig megtervezi.

Talán nincs olyan ember a világon, aki ne ismerné Martha Stewartot és csodás receptjeit. A siker nála az apró dolgokban és a tervezésben rejlik. A reggeli rutinja is tudatosan fel van építve. Íme 7 dolog, amit a szakácsnő mindig megtesz, hogy jól induljon a napja. Érdemes belőle néhányat beiktatni a reggeleinkbe.

1. Ébresztőóra

via GIPHY

Martha minden reggel 4:30-kor, vagy legkésőbb 5:00-kor kel. Első dolga, hogy megnézze, működik-e a blogja. Már az ágyból dolgozni kezd.

2. Lapszemle

Reggelente a neten böngészi a híreket, és beleolvas kedvenc lapjába: a New York Timesba.

3. Ágy

Igen, ő minden reggel beveti az ágyát. Rend a lelke mindennek, a hálószobában is.

4. Állatok

Marthának rengeteg állata van. Reggelente kiengedi a kutyáit az udvarra, a macskának is kinyitja az ajtót, a madarait pedig előbújtatja a takarás alól. A szakácsnőnek ezen kívül vannak lovai, szamarai és pávái a birtokán.

5. Mindig legyen összekészítve a ruha!

Ezután jöhet a ruhák összekészítése. Naponta általában háromféle ruhát készít össze, mert gyakran át kell öltöznie. Másrészt, soha nem lehet tudni, hogy hova sodor az élet, így jó, ha van nála egy váltóruha.

6. Motiváció

Ébredés után jót tesz egy kis mozgás. Martha általában már reggel 6:30-kor a konditeremben van, és edz, majd jógaórára megy.

7. Reggeli

Edzés után autóba pattan, és jöhet egy könnyed reggeli. Martha a joghurtra és a gyümölcsökre esküszik.

Gyümölcsös joghurt

Ritkán veszek ízesített joghurtot, hiszen házilag nagyon egyszerűen megoldható a natúr joghurt felturbózása és az eredmény sokkal finomabb, egészségesebb, mint a bolti változat. Télen ...

Ezeket olvastad már?

via MarthaStewart.com

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...