11 gyors kevert süti, ami egy szempillantás alatt elfogy majd

Kevert sütikkel támadunk, nincs kegyelem, muszáj lesz választanod legalább egyet!

A kevert sütikben az a jó, hogy hűek a nevükhöz: csak kikeverjük őket, tepsibe dobjuk, megsütjük, és hamm, befaljuk mind! Alma, cukkini, szilva, kakaó, csoki, Nutella, citrom? Mindből készülhet kevert süti!

  1. 1.

    Cukkinis-almás sütemény

  2. 2.

    Egyszerű szilvás sütemény

  3. 3.

    Kevert almás süti

  4. 4.

    Boci szelet 2.

  5. 5.

    Céklatorta egészségesen

  6. 6.

    Nutellás-kakaós kevert sütemény

  7. 7.

    Almás-diós szelet

  8. 8.

    Citromos süti

  9. 9.

    Gyors kakaós kevert süti

  10. 10.

    Felemás sütemény

  11. 11.

    Lusta rétes

Még több kevert sütemény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...