Két népszerű ásványvíz is eltűnt a polcokról

Senki nem tudja, mi lehet az oka annak, hogy a Balfi és a Visegrádi ásványvíz is eltűnt a boltok polcairól.

Eltűnt a boltok polcairól két magyar ásványvíz, a Balfi és a Visegrádi, és egyelőre csak találgatások vannak, hogy miért – írja a Telex.

A legutóbbi információk szerint a fentebb említett két ásványvíz a Pet-Pack Kft.-hez tartozott. A vállalathoz köthető három palackozóból egyet nemrégiben megvett a Mol-hoz tartozó Fonte Viva Kft.

A papírok szerint a Balfi és a Visegrádi ásványvíz telephelye is a Pet-Packnál maradt, mindkét terméket továbbra is ők gyártják. A nyugat.hu januári gyárlátogatása során azt tapasztalta, hogy a palackozóüzemben áll a termelés.

A céginformációk szerint Pet-Packnak a járvány előtti években több mint 4 milliárdos árbevétele volt, igaz, nyereségük még a jó években sem volt. A 2016 és 2020 közötti időszakot évi 200-400 millió forint közötti veszteséggel zárta 2021-ben pedig 7,8 milliárdos veszteséget volt kénytelen elkönyvelni.

A Telex sem telefonon, sem e-mailben nem tudta elérni a céget, amely nem reagál a Magyar Ásványvíz, Gyümölcsé és Üdítőital Szövetség megkereséseire sem, így a szövetség sem tud semmi biztosat a két ásványvíz eltűnésének hátteréről.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...