Te megtalálod, mi a hiba a reggelizős képen?

Itt az ideje, hogy megdolgoztasd egy kicsit az agyadat egy szuper képrejtvénnyel! Ezúttal egy részletre vagyunk kiváncsiak. Találd meg, mi nem stimmel a képen!

Egy igazán jó képrejtvény megfejtése nemcsak az agyadat dolgoztatja meg, de egy kis extra mosolygást is biztosít. Éppen ezért nem csodálnánk, ha te is megszállottja lennél ezeknek a képrejtvényeknek. Ha pedig igaz előbbi állításunk, akkor már biztosan sikerült meglelned a sushik között megbújó kis hernyót, rábukkantál a fagyik között a jégkrémre, de a hibát is megtaláltad a mosogatós képen.

Most egy újabb feladványt hoztunk neked, mely során arra kell rájönnöd, mi nem stimmel a képen. Egy anyuka éppen reggelizteti a gyerekeit, és tejet tölt nekik. Bár minden nagyon idillinek tűnik, valami mégsincs rendben a fotón!

Nézzük, rájössz-e a hibára!

Te megtalálod, mi a hiba a reggelizős képen?

Bizony, a helyes megoldás az, hogy az anyuka egy üres kancsóból önti a tejet!

Neked sikerült rájönnöd?

Még több képrejtvény:

Forrásunk volt.


Még több képrejtvény:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...