Te megtalálod a banánfürtöt a konyhában?

Legújabb képrejtvényünkben komoly kihívás elé állítunk: meg kell találnod a zsúfolt konyhában a banánfürtöt!

Már nagyban sütkérezel a napon, nyalod a fagyit, és a pancsoláson is túlvagy? Vagy épp ellenkezőleg, még csak most készülsz egyet csobbanni? Bármelyik táborba is tartozol, érthető, ha még több kikapcsolódásra vágysz a forró nyári hónapokban. Mi segítünk egy kicsit, ráadásul nem is akárhogyan, egy szuper izgalmas képrejtvénnyel!

Legújabb képrejtvényünkben a konyhában kell megtalálni egy banánfürtöt, amely igencsak elbújt a helyiségben. Induljon a keresgélés!

Hol a banánfürt?

Legújabb képrejtvényükben egy banánfürtöt kell megtalálnod

Lehet, hogy könnyűnek tűnik ez a képrejtvény, de vigyázz, mert ezúttal tényleg nagyon nehéz lesz megtalálni a banánokat a képen... A legügyesebb rejtvényfejtőknek általában 7 másodperc alatt sikerül rátalálniuk.

Kezdődjön hát a keresés....vigyázat, a következő fotón már mutatjuk a megoldást!

Hát itt bújtak el!

Neked, milyen gyorsan sikerült rábukkanni a banánokra?

Reméljük, hogy te is izgalmasnak találtad a képrejtvényt, és szórakoztató kihívást jelentett számodra!

További kapcsolódó cikkeinkből:

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...