9 kreatív recept, amiben feléledhet a szikkadt pékáru

Száraz, kicsit állott kenyér, zsömle, kifli, kalács? Készüljön belőle zsemlegombóc vadashoz, menjen a sütőbe máglyarakásként vagy kalácspudingként, de vaníliás tejbe is áztathatod, hogy aztán mákos gubaként végezze...

  1. 1.

    Gyors túróval töltött zsemle

  2. 2.

    Villámgyors mákos guba

  3. 3.

    Klasszikus máglyarakás

  4. 4.

    Kéksajtos kenyérpuding

  5. 5.

    Sütőben sült sajtos bundás kenyér

  6. 6.

    Tojáslikőrös kenyérpuding

  7. 7.

    Csirkemell vadas mártással és zsemlegombóccal

  8. 8.

    Reggeli töltött zsemle

  9. 9.

    Édes bundás kenyér

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek