13 nagyon különleges kenyérke, amihez nem kell hetekig etetned a kovászt

Finomabbnál finomabb kenyérkéket hoztunk nektek, amelyek a hétvégi reggelikhez, vacsorákhoz is tökéletesen passzolnak.

  1. 1.

    Ramazan pide

  2. 2.

    Írós kenyér Cook konyhájából

  3. 3.

    Naan kenyér

  4. 4.

    Paleo kenyér

  5. 5.

    Joghurtos müzlikenyér

  6. 6.

    Rozmaringos focaccia

  7. 7.

    Rusztikus szicíliai kenyér

  8. 8.

    Klasszikus focaccia

  9. 9.

    Tépkedős sajtos kenyér

  10. 10.

    Tönköly kenyérke

  11. 11.

    Ír, szódás kenyér kefirrel

  12. 12.

    Cukkinikenyér Kittitől

  13. 13.

    Rusztikus ír barna kenyér

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...