Jó hír húsvét előtt, több kenyérfajta is olcsóbb lesz

A kenyéren kívül több pékáru is olcsóbb lesz a következő időszakban.

A Lidl Magyarország március közepétől ismét 70 termék fogyasztói árát csökkenti. Ezúttal a pékáruk is bekerültek az árcsökkentett termékek körébe – számolt be a hírről a Világgazdaság.

Olcsóbb lesz a kenyér!

Egészen pontosan 17 különféle pékáru ára mérséklődött.

Többek között az 1 kilogrammos félbarna kenyér ára 50 forinttal csökkent 695 forintra, az 1 kilogrammos szeletelt fehér kenyér szintén 50 forinttal lett olcsóbb, ára 899 forintra mérséklődött. A sajttal szórt nosztalgiakifli ára 20 forinttal csökkent, a fahéjas tekercsé pedig 10 százalékkal. 

A Lidl egyébként már január eleje óta csökkenti a fogyasztói árakat: eddig több mint 300 termék árát mérsékelték. Ezek közé tartoznak a tejek és a tejtermékek, így például a sajtok és a vajak, de a száraztészták és a rizs árát is lejjebb vitték.

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Forrásunk volt.


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...