4+1 szép, ropogós héjú kenyér, ami forrólevegős sütőben készül

Szerintünk nem létezik olyan, aki ne örülne a friss, házi kenyér isteni illatának a konyhában. Ám a legtöbben nem szívesen kapcsolják be a sütőt egyetlen vekni kedvéért, ami teljesen érthető. Szerencsére a forrólevegős sütő megoldást nyújt a problémára.

Lehetséges, hogy nem tudtad, de forrólevegős sütővel percek alatt finom kenyeret készíthetsz minimális erőfeszítéssel. Sok airfryer például nem igényel előmelegítést, sőt egyes készülékek olyan programokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a tészta kelesztését. Ha forrólevegős sütőben sütsz legközelebb kenyeret, akkor megdöbbenve konstatálod majd, hogy egy ropogós, arany héjú, könnyű és bolyhos belsővel rendelkező kenyér készült. A következőkben megmutatjuk, mire kell ügyelni a forrólevegős sütőben készített kenyerek sütésekor, és más tippeket is adunk, hogy sikerrel járj!

Katt a képre, és már meg is nyílik a galéria!

Még több érdekességről olvashatsz itt:

5 kicsattanóan ízes húsos fogás, ami forrólevegős sütőben készül

Több olyan kedvenc húsos fogásunk is akad, amelyet nemcsak a sütőben vagy a serpenyőben lehet elkészíteni, hanem bizony forrólevegős sütőben is. Sőt, ha airfryerben készülnek ezek az ételek (például egy pénztárcabarát, Wellington-módra készített húsétel vagy rántott csirke), akkor kevesebb olaj használatával egészségesebb fogások születnek majd. Arról nem is beszélve, hogy forrólevegős sütőben sok esetben hamarabb megsülnek a húsok, ami jól jöhet a rohanó életmódot folytatóknak.

Nosalty

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai trükk, ami érdekelhet:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...