4+1 szép, ropogós héjú kenyér, ami forrólevegős sütőben készül

Szerintünk nem létezik olyan, aki ne örülne a friss, házi kenyér isteni illatának a konyhában. Ám a legtöbben nem szívesen kapcsolják be a sütőt egyetlen vekni kedvéért, ami teljesen érthető. Szerencsére a forrólevegős sütő megoldást nyújt a problémára.

Lehetséges, hogy nem tudtad, de forrólevegős sütővel percek alatt finom kenyeret készíthetsz minimális erőfeszítéssel. Sok airfryer például nem igényel előmelegítést, sőt egyes készülékek olyan programokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a tészta kelesztését. Ha forrólevegős sütőben sütsz legközelebb kenyeret, akkor megdöbbenve konstatálod majd, hogy egy ropogós, arany héjú, könnyű és bolyhos belsővel rendelkező kenyér készült. A következőkben megmutatjuk, mire kell ügyelni a forrólevegős sütőben készített kenyerek sütésekor, és más tippeket is adunk, hogy sikerrel járj!

Katt a képre, és már meg is nyílik a galéria!

Még több érdekességről olvashatsz itt:

5 kicsattanóan ízes húsos fogás, ami forrólevegős sütőben készül

Több olyan kedvenc húsos fogásunk is akad, amelyet nemcsak a sütőben vagy a serpenyőben lehet elkészíteni, hanem bizony forrólevegős sütőben is. Sőt, ha airfryerben készülnek ezek az ételek (például egy pénztárcabarát, Wellington-módra készített húsétel vagy rántott csirke), akkor kevesebb olaj használatával egészségesebb fogások születnek majd. Arról nem is beszélve, hogy forrólevegős sütőben sok esetben hamarabb megsülnek a húsok, ami jól jöhet a rohanó életmódot folytatóknak.

Nosalty

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai trükk, ami érdekelhet:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...