11 kelt tésztás édesség – pont, ahogy a nagymama csinálta

Kétségtelen, a nagymamák a kelt tészták koronázatlan királynői, az ilyen szürke napokat meg pláne sokkal könnyebb átvészelni egy friss, meleg szilvás buktával. Süssünk hát valamit!

  1. 1.

    Egyszerű szilvalekváros bukta

  2. 2.

    Omlós fahéjas csiga

  3. 3.

    Hétvégi kakaós csiga

  4. 4.

    Kakaós-diós briós

  5. 5.

    Mázas meggyes kalács

  6. 6.

    Ökörszem

  7. 7.

    Pihekönnyű aranygaluska

  8. 8.

    Édes túrós fonat

  9. 9.

    Szilvalekváros párna

  10. 10.

    Kapros túrós batyu

  11. 11.

    Mákos-szilvalekváros kelt kifli

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...