8 foszlós, kelt tésztás recept nem kevés fahéjjal

Kelt tésztás édességek fahéjjal? Mit kívánhatnánk még? Lucskosan cukros fahéjas csigák, babkák, kürtős kalácsok és kanebullarok várnak rátok!

A fahéjas kelt tésztás finomságoknál elég nehéz finomabbat találni, főleg az őszi-téli kuckózós szezonban. Több időt igényel az elkészítésük, az már igaz, és laktatóbbak is, mint mondjuk egy sima piskóta, de egy fahéjas, kelt tésztás recept kivétel nélkül mindig boldogságot hoz:

  1. 1.

    Diós-mákos-édesburgonyás babka

  2. 2.

    Franzbrötchen, a hamburgi fahéjas tekercs

  3. 3.

    Kakaós és fahéjas csiga

  4. 4.

    Erdélyi kürtőskalács, ahogy mi készítjük

  5. 5.

    Cinnabon, az amerikai fahéjas csiga

  6. 6.

    Teljes kiőrlésű, cukormentes, fahéjas csiga egészségesen

  7. 7.

    Fahéjas-kardamomos kanebullar

  8. 8.

    Fehércsoki-mázas-mogyorós-fahéjas csiga

Még több fahéjas csiga itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!