18 bombasztikusan ízes HÚSÉTEL, ami elvarázsol

Kínai, japán, thai, indiai, amerikai, minden van itt, ami hús, és egészen extrán ízesen fűszerezett, hogy ne is tudd abbahagyni!

  1. 1.

    Karamellizált császárhús

  2. 2.

    Bundás csirkefalatok gyömbéres-chilis mázban

  3. 3.

    Citromos-szójaszószos csirkemell

  4. 4.

    Ázsiai ihletésű, rántott csirkemell

  5. 5.

    "Az igazi" svéd húsgolyók

  6. 6.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

  7. 7.

    Japán gyömbéres csirke

  8. 8.

    Csirkés curry nyári zöldségekkel és basmati rizzsel

  9. 9.

    Házi chicken nuggets bbq szósszal

  10. 10.

    Szezámos ázsiai csirkeszárnyak

  11. 11.

    Gua bao oldalas

  12. 12.

    Illatos omlós csirkemell

  13. 13.

    Thai chilis csirkemell

  14. 14.

    Édes-savanyú csirke egyszerűen

  15. 15.

    Szójaszószos csirkeszárnyak

  16. 16.

    Ázsiai csirkeszárnyak

  17. 17.

    Tso tábornok isteni csirkéje

  18. 18.

    Jamaicai BBQ cukornád pálcákon

Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...