11 kecskesajtos recept, ha már unod a trappistát

Persze, persze a hétköznapokban megállja a helyét a trappista, azonban, ha valami különlegesebbre vágyunk, jól jöhet egy camembertes, márvány- vagy kecskesajtos recept. Alább az utóbbiak közül szemezgettünk.

Az itt összegyűjtött összes kecskesajtos recept megyezik abban, hogy (nyilvánvalóan, természetesen, magától értetődően) nagy mennyiségben használják a karakteres tejterméket. Persze ezen a hasonlóságon túl mindegyik a maga ura: elképesztő sokszínűségről árulkodik a lista, ami újabbnál újabb kecskesajtos recepteket mutat be nekünk. Csak tudjunk választani!

  1. 1.

    Spenótos-kecskesajtos pappardelle

  2. 2.

    Kecskesajtos-baconös-túrós pikáns rétes

  3. 3.

    Céklás bulgur kecskesajttal

  4. 4.

    Sült kecskesajtos füge

  5. 5.

    Sült szőlő kecskesajtkrémes pirítóson

  6. 6.

    Édesburgonya-krémleves kecskesajttal

  7. 7.

    Marinált céklasaláta dióval, kecskesajttal, radicchioval

  8. 8.

    Sütőtökös-kecskesajtos quinoasaláta

  9. 9.

    Pirított gombás-sült kápia paprikás szendvics

  10. 10.

    Karamellizált hagymás és a világ legjobb sajtjaitól krémes tészta

  11. 11.

    Banush - ukrán puliszka

Még több kecskesajtos recept vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...