Kávészünet: ha azt mondod, specialty kávézó, én azt mondom, Double Shot - ráadásul már két helyen!

A budapesti specialty kávé rajongóit megkérdezve a többség alapból a Double Shot-ot ajánlja, akik nemrégen újabb és nagyobb egységgel bővültek, mi pedig megnéztünk!

Szóval van ugye a Double Shot, amit simán nevezhetünk alaptézisnek is a budapesti specialty kávézók szcénájában. A srácok pár éve vannak porondon, és azóta is töretlenül biztosítják a minőségi kávéélményt.

Nyáron pedig nyitottak egy új és tágasabb egységet a Veres Pálné utcában - a név maradt, de a hely túlmutat a basic kávézó repertoárján.

Bikki Tamás tulajdonossal beszélgettünk, aki elárulta, hogy az új helyen szeretnének jobban ráfeküdni a kajavonalra is, minőségi alkoholszortimenttel kiegészítve. Természetesen a kávéikról is áradozhatnék, de vannak helyek, amiknek nem kell a hype, és a Double Shot ilyen. Legyen szó filterkávéról vagy espressóról, tuti megtaláljátok, amit kerestek.A mostani Tudástárban pedig Bolla Dávid okosít minket: megtudjuk, mi is az a Chemex, aminek fura neve van ugyan, de tényleg zseniális.A videóban mindent kifejtünk bővebben, sőt, titkos infót is csepegtünk!

Lessétek meg, aztán pedig menjetek el hozzájuk kávézni és dőzsölni. Ezt tudnám javasolni!

Double Shot

Nyitvatartás:H-CS: 7:00-20:00P: 7:00-22:00SZ: 8:00-22:00V: 8:00-20:00Veres Pálné utca 33. BudapestFacebook

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Kávészünet: specialty kávé kemencés nápolyi pizzával felütve - már megint találtunk egy új helyet!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...