Kávészünet: ha azt mondod, specialty kávézó, én azt mondom, Double Shot - ráadásul már két helyen!

A budapesti specialty kávé rajongóit megkérdezve a többség alapból a Double Shot-ot ajánlja, akik nemrégen újabb és nagyobb egységgel bővültek, mi pedig megnéztünk!

Szóval van ugye a Double Shot, amit simán nevezhetünk alaptézisnek is a budapesti specialty kávézók szcénájában. A srácok pár éve vannak porondon, és azóta is töretlenül biztosítják a minőségi kávéélményt.

Nyáron pedig nyitottak egy új és tágasabb egységet a Veres Pálné utcában - a név maradt, de a hely túlmutat a basic kávézó repertoárján.

Bikki Tamás tulajdonossal beszélgettünk, aki elárulta, hogy az új helyen szeretnének jobban ráfeküdni a kajavonalra is, minőségi alkoholszortimenttel kiegészítve. Természetesen a kávéikról is áradozhatnék, de vannak helyek, amiknek nem kell a hype, és a Double Shot ilyen. Legyen szó filterkávéról vagy espressóról, tuti megtaláljátok, amit kerestek.A mostani Tudástárban pedig Bolla Dávid okosít minket: megtudjuk, mi is az a Chemex, aminek fura neve van ugyan, de tényleg zseniális.A videóban mindent kifejtünk bővebben, sőt, titkos infót is csepegtünk!

Lessétek meg, aztán pedig menjetek el hozzájuk kávézni és dőzsölni. Ezt tudnám javasolni!

Double Shot

Nyitvatartás:H-CS: 7:00-20:00P: 7:00-22:00SZ: 8:00-22:00V: 8:00-20:00Veres Pálné utca 33. BudapestFacebook

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Kávészünet: specialty kávé kemencés nápolyi pizzával felütve - már megint találtunk egy új helyet!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...